Overzicht huurders

 

 

Plattegrond

CONTACT HUREN

Meer weten over onze kantoorruimtes?
Neem contact op met:

Beheer, onderhoud en verhuur
info@hazemeijerhengelo.nl
T 074-7600010

 

De Huurders van gebouw A04

 

VIM group

VIM Group
 

 

Merk- en huisstijlmanagement. Helpt bedrijven bij het verkennen, implementeren en beheren van hun merken/huisstijlen.

F. Hazemeijerstraat 800
Gebouw A04
7555 RJ Hengelo
Tel: 074 2020400
www.vim-group.com

Reden

Reden
 

 

Research Development Nederland. Gespecialiseerd in het virtueel testen van producten in de ontwerpfase voor onder andere Philips, ASML en TenCate.

F. Hazemeijerstraat 800
Gebouw A04
7555 RJ Hengelo
Tel: 088 5202500
www.reden.nl

BAAT

Baat Medical 

 

Verzorgt de ontwikkeling-, markttoelating- en levering van diverse medische producten met focus op Orthopedie, in opdracht van startups, distributeurs en multinationals zoals Johnson & Johnson en Zimmer Biomet.

F. Hazemeijerstraat 800
Gebouw A04
7555 RJ Hengelo
Tel: 088 5656600
www.baatmedical.com 

 

 


RANDZAAK

 

Randzaak

Onze missie is onze partners (klanten) te laten excelleren. We zorgen ervoor dat de financiële administratie tijdig en volledig is. Jij, als partner, verkrijgt volledige controle doordat relevante informatie op financieel gebied aanwezig is

De andere gegevens blijven ongewijzigd.

F. Hazemeijerstraat 800
Gebouw A04
7555 RJ Hengelo
Tel: 088 8257500
www.randzaak.nl

 

 STUDIO NL
 

 

STUDIO NL

STUDIO • NL is een jong en ambitieus architectenbureau met als doel hoog architectonisch aangeschreven maatoplossingen te ontwikkelen voor zowel gebouwexterieur als gebouwinterieur. STUDIO • NL werkt binnen haar procesmatige ontwerpmethodiek integraal samen met uiteenlopende specialisten binnen als buiten de bouwkolom om haar ambities te verwezenlijken. STUDIO • NL is actief op zowel de Nederlandse als Duitse bouwmarkt. STUDIO • NL is ingericht om haar klanten tijdens het gehele bouwproces te begeleiden, van initiatief / haalbaarheid tot en met de uiteindelijke oplevering.

F. Hazemeijerstraat 800
Gebouw A04
7555 RJ Hengelo
T: 0031 (0)74 205 12 12
www.studiodot.nl


GANNET

The Gannet is een startup voor de ontwikkeling en verkoop een implantaat voor de interne fixatie van een femur nek fractuur (gebroken heup).

F. Hazemeijerstraat 800
Gebouw A04
7555 RJ Hengelo
Tel: +31 854012645

www.gannetimplant.com
Mail

 

 

 

 

 

MYPOI WORLD

 

MyPoi World is een softwarebedrijf, dat sinds 2007 actief is in het realiseren van complexe softwaresystemen voor het toerisme, de bouw en logistiek. Als betrokken softwareontwikkelaar realiseren we de maatwerksoftware binnen de afgesproken tijd voor een fixed fee. Naast de softwareoplossing zijn we ook thuis in het maken van webdesign en verzorgen we de hosting van de applicatie. Op deze wijze heb je één aanspreekpunt voor alles wat met jouw oplossing te maken heeft. Ben jij op zoek naar een betrokken softwareleverancier met bewezen expertise in het toerisme, logistiek en in de bouwsector? Dan ben je bij MyPoi World aan het juiste adres.  

F. Hazemeijerstraat 800
Gebouw A04 – 2E etage
7555 RJ Hengelo
T: 0031 (0)541 570 208

www.mypoiworld.com

  

 

CONANTI

 

Leer, een product dat alle facetten van de natuur met zich meedraagt en waarvan wij dagelijks de schoonheid kunnen aanschouwen. Conanti ziet de pure waarde van de natuur en vertaalt dit naar een veelzijdig toepasbaar product met een eigen identiteit. Geen enkel stuk leer is identiek en elke huid draagt zijn eigen DNA. Innovatie wordt gerealiseerd door de ontwikkeling van nieuwe ideeën. Ideeën die tot stand komen door passie, enthousiasme, creativiteit, kennisdeling en evaluatie. De constante drive voor kwaliteit, het gebruik van nieuwe technologieën en materialen, heeft geleid tot een specialistische en hoogwaardige leer collectie. Onze exclusieve leercollectie is geschikt voor meubelen, tassen, koffers, kleding, vloer- en wandtegels, en wordt verwerkt in de sectoren cafeĢ, restaurant, hotel, wonen, office, retail, reizen en transport.

F. Hazemeijerstraat 800
Gebouw A04 – 2E etage
7555 RJ Hengelo

Burink Constructie Adviesbureau B.V.

Burink is dé specialist in constructieadvies. Het bedrijf bestaat uit een dynamisch, ervaren team van constructeurs en modelleurs met expertise op het gebied van hout-, staal- en betonconstructies. De constructeurs zijn meer dan betrokken voor, tijdens én na de bouwfase. Burink Constructie geeft volgens klanten: “Praktische adviezen en goed doordachte oplossingen voor een veilige, vertrouwde constructie.”
Burink onderscheidt zich door verder te denken, niet alleen in constructieve, maar ook in pragmatische en praktische oplossingen. In het team heerst een prettige, informele sfeer. Iedereen werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

F. Hazemeijerstraat 800
7555 RJ Hengelo

Tel: 074 700 21 95
Mob: 06 13 38 13 40

www.burinkconstructie.nl

 

 

 

 

De Huurders van gebouw B04

 

 
Fietsleerwerk-plaats 't Keldertje


Reparatie van fietsen, in- en verkoop tweedehands fietsen.

Erkend leerbedrijf.

F. Hazemeijerstraat 400
Gebouw B04 (kelder)
7555 RJ Hengelo
Tel: 074 2566155
Mob: 06 57737126
www.wimhubers.nl

 BIR Reclame Adviesbureau

BIR is een full service B2B reclamebureau gevestigd in Hengelo met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van uiteenlopende communicatie­activiteiten voor haar klanten. Van het ont­wikkelen van strategieën en creatieve concepten tot en met het vervaardigen van alle denkbare digitale en gedrukte communicatie­middelen. Dit doen wij voor veel vaste opdracht­gevers en uiteraard ook graag voor u. Wij zijn er klaar voor!

F.Hazemeijerstraat 400
Gebouw B04, 1e etage
7555 RJ Hengelo
Postbus 53
7550 AB Hengelo
www.bir.nl


 

eurus


Specialist in het verbinden van partijen om samen sociaal maatschappelijke problemen op te lossen. Dat betekent onder meer dat we realiseren dat verschillende partijen gezamenlijk optrekken in de energietransitie, dat partijen op ons kunnen vertrouwen als het gaat om het ondersteunen van zelfredzaamheid van mensen en dat we weten op welke wijze de financiële positie van kwetsbare mensen vooruit kan.

Energietransitie, burgerparticipatie en economisch wijkwelzijn zijn de domeinen voor Eurus. Onze ‘Zo gaan we vooruit’ slogan, realiseren we met de Methode Eurus. Een werkwijze gebaseerd op jarenlange ervaring met participatietrajecten.

F. Hazemeijerstraat 400
Gebouw B04
7555 CS Hengelo
Mob 06-51238908
www.eurus.nl 

TRIMOTION

helpt organisaties in beweging te komen. Adviseert bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Maakt in de eigen Creatieve Werkplaats gebruik van serious gaming en visual thinking om groepen op een andere wijze te laten kijken, denken en doen. Doel is  om nieuwe businessmodellen, beter afgestemde processen en meer team commitment te creëren.

F. Hazemeijerstraat 400
Gebouw B04
7555 CS Hengelo
Mob: 06 45810088
www.trimotion.nl

toppoint

Met meer dan 90 jaren aan ervaring is Toppoint een gerenommeerde leverancier in promotionele artikelen en relatiegeschenken die u of uw klanten in staat stelt om relaties te versterken. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit hoogwaardige en duurzame producten. We zijn voorloper in innovatieve printtechnieken en werken voortdurend aan verbetering. Als u op zoek bent naar originele en gepersonaliseerde promotieartikelen, dan zijn wij de geschikte partner voor u.

F. Hazemeijerstraat 400
Gebouw B04
7555 CS Hengelo
Tel.: +31 (0)74 – 2077900
E-mail: info@toppoint.com

 

 

 

De Huurders van gebouw C01

 

BGD-Twente

 

Allround bedrijfsarts

Sterk in  het stellen van een goed onderbouwde diagnose
Helder, kort en krachtig in het omschrijven van de het probleem
Als zelfstandige gemakkelijk in een team in te passen
Vandaag consult.. Morgen terugkoppeling!

Tuindorpstraat 61
Gebouw C01
7555 CS Hengelo
Mob: 06 14941111

info@bgd-twente.nl
www.bgd-twente.nl

 

Human Change Group 

De Human Change Group specialiseert zich in het begeleiden van complexe verander- en preventievraagstukken. Wij geloven dat we met de veranderkracht van mensen zelfs de grote vraagstukken van onze tijd het hoofd kunnen bieden. Veranderingen, gedragen door de mensen die het moeten doen, ondersteund door effectieve processen; daar staan wij voor. Wij verbinden ons daarvoor aan de organisaties en haar opdracht als gelijkwaardig tafelpartner. 

Human Change Group
Tuindorpstraat 61
Gebouw C01
7555 CS Hengelo

Contact persoon: Jeroen Kleijweg

 

 

 

Wopit


De stichting WOPiT heeft als missie het bevorderen van woonmogelijkheden voor mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid en het bevorderen van hun participatie in de maatschappij. De woon- en zorgvisie van WOPiT is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en leven in kleinschalige woonvoorzieningen met een gemeenschappelijke ruimte binnen een "huiselijke" sfeer. De begeleiding is gericht op herstel- en participatie.

Tuindorpstraat 61
Gebouw C01
7555 CS Hengelo
Mob: 06 23712402
www.wopit.nl

 

 

 

 


 

EMFA ADVOCATUUR

emfa advocatuur richt zich op familierecht en mediation. Uw belangen en wensen staan centraal.  emfa advocatuur staat voor een daadkrachtige, praktische en persoonlijke benadering, met ruimte en begrip voor de emotionele impact van de situatie waarin u zich bevindt.

Het kantoor is in 2008 door Marleen van Vliet opgericht en wordt tot op heden door haar geleid. emfa advocatuur heeft de afgelopen jaren laten zien dat zij een ondernemend en vooruitstrevend kantoor is. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij emfa advocatuur rekenen op gericht juridisch advies en deskundige rechtsbijstand.

Tuindorpstraat 61
Gebouw C01
7555 CS Hengelo
Postbus 1995
5200 BZ ’s Hertogenbosch
Telefoon +31(0)73 610 66 04

info@emfa-advocatuur.nl
www.emfa-advocatuur.nl

 

HAZEMEIJER HENGELO

In gebouw C01 vindt u de receptie en de frontoffice van Hazemeijer Hengelo. Voor vragen rondom reserveringen en boekingen van vergaderruimtes en de evenementlocatie kunt u contact met ons opnemen. Ook voor algemene vragen kunt u bij ons terecht.

Wilt u een ruimte voor een evenement huren of wilt u dat wij voor u een evenement faciliteren? Neemt u dan contact op met de receptie.

De receptie kunt u bereiken via:

F. Hazemeijerstraat 300
Gebouw C04
7555 RJ Hengelo
Tel: 074 7600010
Contactformulier

www.hazemeijerhengelo.nl

 

 

 

SMK Trainingen

Ervaren, toegewijd en enthousiast- dat is SMK trainingen. Ons gedreven trainersteam bestaat uit Saskia Mulder & Maud Krukkert. Wij zijn gespecialiseerd in omgaan met moeilijk gedrag van kinderen en jongvolwassenen met gedragsproblemen, psychiatrische problematiek en leerstoornissen. Als trainers zijn wij laagdrempelig voor opdrachtgevers en deelnemers. Wij creëren een sfeer waarin deelnemers van en met elkaar mogen en kunnen leren.

SMK is niet alleen een afkorting van onze namen, maar vertegenwoordigt ook ons motto:
Samenwerken Maakt Krachtig

Tuindorpstraat 61
Gebouw C01
7555 CS Hengelo
Mob: 06 14624151
Mob: 06 44992000
www.smktrainingen.nl

BAAT

 

Wilma Sonder Counseling

Omdat ieder persoon uniek is, is ook ieder counselingsproces uniek. Soms kun je al aan één afspraak genoeg hebben om zelf weer verder te kunnen; omdat je bijvoorbeeld inzicht krijgt in belangrijke waarden of overtuigingen van jezelf of omdat je je doel duidelijker hebt kunnen formuleren. Maar gemiddeld is het goed rekening te houden met een investering in jezelf van ongeveer vijf sessies.

Als counselor ben ik je procesbegeleider. Ik kan jouw proces met verdiepende vragen, nieuwe inzichten, een motiverende en coachende houding gestructureerd begeleiden. Jouw taalgebruik en je non-verbale houding vertellen meer dan je je waarschijnlijk bewust bent. Het is aan mij om met deze (selectie van) informatie analytisch én creatief om te gaan, met alle respect voor jou als uniek individu.

Ik maak daarbij gebruik van inzichten en technieken op het gebied van: transactionele analyse, rationeel emotieve therapie, metaprogramma’s, systemisch werken en vooral neurolinguïstisch programmeren. Met neuro-linguïstisch programmeren is het mogelijk op diep niveau en relatief vlot ingrijpende en blijvende veranderingen te bewerkstelligen.

F. Hazemeijerstraat
Tuindorpstraat 61
Gebouw C01
7555 CS Hengelo
Mob: 06 10 10 95 08
info@wilmasondercounceling.nl
www.wilmasondercounceling.nl

 

FOCUS ARCHITECTUUR

Waar leg jij de focus?

Deze vraag is mijn uitgangspunt als architect. Voordat een architect in beeld komt heb je al een heel proces doorlopen en ben je op het punt gekomen waarop je wensen vorm moeten krijgen. Het is mijn taak om duidelijk te krijgen wat deze wensen zijn en ze te vertalen naar een bijzonder ontwerp.

Als architect ben ik een allrounder. Van het eerste oriënterende gesprek tot de ingebruikname van het gebouw kun je bij mij terecht. Dankzij mijn achtergrond als bouwkundige, grootgebracht in een bouwfamilie, ken ik alle facetten van de bouw. Dit is voor mij als architect van grote waarde en het speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van een uniek ontwerp op maat.

Mijn architectuur draagt duidelijk mijn handschrift. Ik werk graag intern en extern met pure en duurzame materialen; hout, staal, glas, beton, baksteen en plaatmateriaal. De materialen in hun meest pure vorm bepalen voor een groot deel de uitstraling van mijn gebouwen.

ocus Architectuur
Kemerij 48
7482 SX Haaksbergen

M. 06 30 60 28 00
E. info@focusarchitectuur.nl

 

 

 

 

 

Slimsmart

 

info volgt ...

 

 

 

 

 

 

WHOOOM

 

Whooom creëert, adviseert, legt vast, beschrijft, ontwerpt en geeft vorm. Onze missie: bedrijven onderscheidend portretteren door visuele creaties. Dit realiseren wij door te spelen met diverse materialen, beelden, vormen en composities. Wij willen verrassen, uitdagen en onderscheiden in gedurfd werk.

Whooom
Tuindorpstraat 61
Gebouw C01
7555 CS Hengelo
Tel: 06 344 64 992
www.whooom.nl

 

 

 

 

De Huurders van gebouw C03

 

Stichting Floris Hazemeijer

 

Deze stichting zet zich in voor behoud en herstel van de door de firma Hazemeyer op het fabrieksterrein ontwikkelde apparatuur. Vrijwilligers zijn oud-werknemers van Hazemeyer/Holec, die ooit op deze plek hebbengewerkt.

F. Hazemeijerstraat 200
Gebouw C03
7555 RJ Hengelo

 

 

De Huurders van gebouw C04 & C05

 

 

 

Bedrijfs- of vergaderruimte huren

Omdat Hazemeijer Hengelo geen standaard bedrijventerrein is, zijn de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimtes en vergaderruimtes groot. We laten u met plezier zien wat de opties op het terrein zijn en denken graag met u mee over eventuele specifieke aanpassingen.