WONEN OP HAZEMEIJER

HOE WIL JIJ WONEN OP HAZEMEIJER HENGELO?

Steeds meer ondernemers weten de weg naar Hazemeijer Hengelo te vinden. En niet voor niets. Het unieke fabrieksterrein uit 1914 is namelijk bezig aan een tweede leven. En daar wordt nu een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Binnenkort kun je hier namelijk ook wonen!


Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en je als geinteresseerde aan te melden om op Hazemeijer Hengelo te wonen, meld je hier onder aan.

Meld je aan

 

Wonen op de verdiepingen

De appartementen worden ontwikkeld op B04, het grootste gebouw van Hazemeijer Hengelo. Het is het meest centrale gebouw op het terrein en bestaat uit 5 bouwlagen, de grote kelder inbegrepen. Op de eerste en de tweede verdieping zijn verschillende ondernemers gevestigd, op het dak komen de appartementen. ‘Wonen op de verdiepingen’ hebben we dat genoemd. Op een energieke locatie die bruist van de bedrijvigheid.

Vul de woonenquête in

De plannen voor wonen op Hazemeijer Hengelo liggen nog op de tekentafel, de architect heeft al wel verschillende ontwerpen gemaakt. Uitgangspunt is dat er, verdeeld over drie nieuwe woonlagen, appartementen op gebouw B04 zullen verrijzen. Maar wat vind jij belangrijk? Een balkon of een loggia? Een daktuin of juist extra werkruimte in je appartement? Laat het ons weten en vul nu de woonenquête in. Jouw wensen nemen we mee in de uiteindelijke ontwerpen voor de appartementen.

 

Bedrijfs- of vergaderruimte huren

Omdat Hazemeijer Hengelo geen standaard bedrijventerrein is, zijn de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimtes en vergaderruimtes groot. We laten u met plezier zien wat de opties op het terrein zijn en denken graag met u mee over eventuele specifieke aanpassingen.