Vergaderen – Faciliteiten

Vergaderen is een stuk prettiger en effectiever in een inspirerende omgeving. In diverse meetingspaces, zoals de Norma-,  en de Hazemeijerzaal, kunt u met verschillende soorten groepen, opstellingen en faciliteiten ontmoeten en vergaderen. Krachtige Wi-Fi is uiteraard standaard aanwezig.

Unieke vergaderruimtes

Vergaderen is een stuk prettiger en effectiever in een inspirerende omgeving.

Als je iets organiseert buiten je werkplek, dan doe je dat niet zomaar. Bij Hazemeijer Hengelo begrijpen we dat heel goed. Dus als je bij ons komt vergaderen, een presentatie komt geven of een feest komt vieren, dan zorgen wij dat alles geregeld is. En niet zomaar goed, maar letterlijk perfect! Van 2 tot 35 personen, van vroeg tot laat, met een uitstekend kopje koffie of met een complete catering. Verras je relaties bij Hazemeijer Hengelo. En jezelf ook.

CONTACT HAZEMEIJER HENGELO

Een vergaderzaal boeken? 
Neem contact op met:

Frontoffice
E info@hazemeijerhengelo.nl 
T 074 76 000 10

 

 

 

Bedrijfs- of vergaderruimte huren

Omdat Hazemeijer Hengelo geen standaard bedrijventerrein is, zijn de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimtes en vergaderruimtes groot. We laten u met plezier zien wat de opties op het terrein zijn en denken graag met u mee over eventuele specifieke aanpassingen.