Vergaderen – Faciliteiten

Vergaderruimte – meetingspace

Vergaderen is een stuk prettiger en effectiever in een inspirerende omgeving. #S2M074 in Hazemeijer Hengelo is een vergaderlocatie met bijna onbeperkte mogelijkheden. In diverse meetingspaces, zoals de Norma-,  de Thales-, de Stork-, de Siemens-, Holec zaal en de Hazemeijerzaal, kunt u met verschillende soorten groepen, opstellingen en faciliteiten ontmoeten en vergaderen.

Unieke vergaderruimtes

Vergaderen is een stuk prettiger en effectiever in een inspirerende omgeving.

Als je iets organiseert buiten je werkplek, dan doe je dat niet zomaar. Bij Hazemeijer Hengelo begrijpen we dat heel goed. Dus als je bij ons komt vergaderen, een presentatie komt geven of een feest komt vieren, dan zorgen wij dat alles geregeld is. En niet zomaar goed, maar letterlijk perfect! Van 2 tot 50 personen, van vroeg tot laat, met een uitstekend kopje koffie of met een complete catering. Verras je relaties bij Hazemeijer Hengelo. En jezelf ook.

Hazemeijer Hengelo kent diverse vergaderzalen zoals de Norma-,  de Thales-, de Stork-, de Siemens-, de Holec en de Hazemeijerzaal. Hier kunt u met verschillende soorten groepen, opstellingen en faciliteiten ontmoeten en vergaderen. Krachtige Wi-Fi is uiteraard standaard aanwezig en presentatie middelen zijn eenvoudig erbij te reserveren.

Boek gemakkelijk een vergaderruimte via het boekingssyteem van Seats2Meet Hengelo of neem contact op per email of telefoon.

Komt er een grotere groep? Dan kan er uitgeweken worden naar het Theater, de Holeczaal of de industriële hallen.

Direct boeken

CONTACT HAZEMEIJER HENGELO

Meer weten over Hazemeijer Hengelo?
Neem contact op met:

Frontoffice
Marloes Stemerding & Erika de Kruijff
E info@hazemeijerhengelo.nl 
T 074 76 000 10

Beheer, onderhoud en verhuur
Afdeling Beheer
E beheer@boei.nl 
T 033 760 0109