Vergaderen en presenteren op een unieke locatie!

Inspirerende vergaderruimtes voor 4 tot 50 personen per zaal vindt u op het terrein van Hazemeijer Hengelo. De vergaderlocatie is eenvoudig te boeken middels het Seats2Meet boekingssysteem.

Waarom zou u vergaderen op een externe locatie?

Naast vergaderen bieden de ruimtes natuurlijk vele andere mogelijkheden. Zo kunt u de ruimtes ook gebruiken voor uw bedrijfspresentatie of workshop. Er zijn kleinere ruimtes beschikbaar die geschikt zijn voor 2 tot 8 personen en er zijn zalen wel tot 50 personen per zaal plaats kunnen nemen. Indien u een grotere groep mensen wilt uitnodigen, bijvoorbeeld voor een congres of een presentatie, kunt u ook gebruik maken van de fabriekshallen.

Klik hier voor de faciliteiten

Klik hier voor hoe het werkt

Wilt u direct een vergaderruimte, presentatieruimte of workshopruimte boeken? Klik dan op de onderstaande button om in het boekingssysteem te komen.

In dit systeem krijgt u direct te zien wat de kosten zijn en u kunt zelf de faciliteiten selecteren waar u gebruik van wilt maken.

Mocht u de vergaderlocatie van te voren willen bekijken, neem dan contact op om een afspraak te maken en laat u inspireren door deze prachtige unieke historische locatie. Vergader effectief en efficiënt!

 

Direct boeken

CONTACT HAZEMEIJER HENGELO

Meer weten over Hazemeijer Hengelo?
Neem contact op met:

Frontoffice
Marloes Stemerding & Erika de Kruijff
info@hazemeijerhengelo.nl 
T 074 76 000 10

Beheer, onderhoud en verhuur
Afdeling Beheer
E beheer@boei.nl
T 033 760 0109