Faciliteiten

Vrijheid in keuze!

Wat onze locatie uniek maakt is, onder andere, de vrijheid van keuze in het gebruik van eigen partners.
U kunt een “kale” ruimte huren en zelf de faciliteiten bepalen met eigen leveranciers. Als u dat wilt kunnen wij ook volledig ontzorgen. Daarom ook ons statement:

“Van volledige vrijheid tot volledig gefaciliteerd!”

Horeca & Catering

Creatieve en kwalitatief uitstekende catering voor elk budget is beschikbaar dankzij de samenwerking met enkele preferred partners. Onderscheidende catering met een knipoog naar het karakter van onze locatie maakt de beleving compleet.
Geeft u de voorkeur aan eigen catering? Deze vrijheid heeft u bij Hazemeijer Hengelo.

Audiovisuele techniek

Een monumentaal fabriekscomplex als Hazemeijer Hengelo kent veel uitdagingen, waarvoor onze audiovisuele partner slimme oplossingen heeft bedacht. Door enkele vaste voorzieningen kunnen wij zeer complete en aantrekkelijke voorstellen voor u maken. Dat kan uiteraard in combinatie met uw eigen av-leverancier.

Inrichting en decoratie

De vaste leveranciers van Hazemeijer Hengelo leveren de standaardinrichting, maar ze kunnen ook de laatste trends toepassen in deze bijzondere omgeving. Wij denken graag met u mee voor een passend en origineel voorstel.

CONTACT

Wilt u meer informatie?
Neem contact op met:

Frontoffice
E info@hazemeijerhengelo.nl 
T 074 76 000 10

Events
E info@hazemeijerhengelo.nl 
T 074 76 000 10

 

Bedrijfs- of vergaderruimte huren

Omdat Hazemeijer Hengelo geen standaard bedrijventerrein is, zijn de mogelijkheden voor het huren van kantoorruimtes en vergaderruimtes groot. We laten u met plezier zien wat de opties op het terrein zijn en denken graag met u mee over eventuele specifieke aanpassingen.